Главная partia.at.ua Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSСреда, 09.07.2025, 05:28
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: ЕкатеринаЧёрная, gavanna, zabava1707  
Київська влада краде автомобілі?
МиколаМиколайович[ППО№14]Дата: Вторник, 03.02.2009, 04:21 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Київська влада краде автомобілі?

Саме так можна розцінювати евакуацію автомобілів зі столичних вулиць. Незаконність примусового переміщення авто доведена у суді ще 6 березня 2007 року.

Евакуатори на київських вулицях уже давно стали звичною картиною. Однак, незважаючи на всі запевнення міських чиновників про те, що таким чином влада бореться із заторами на дорогах, примусова евакуація неправильно припаркованих транспортних засобів – незаконна.

taranchikДата: Четверг, 05.02.2009, 01:46 | Сообщение # 2
Рядовой
Заявление чтобы БЕСПЛАТНО вернуть себе свой автомобиль

Комунальному підприємству
"Київтранспарксервіс"
601030, м. Київ, вул. Леонтовича,

Петренко Петро Петрович
м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 12, кв. 22
власника/користувача транспортного засобу

___________(марка та № авто)

Заява

про повернення транспортного засобу

__ ____________ 2009 року близько __:__ години мною було виявлено зникнення транспортного засобу ______________________ (надалі - транспортний засіб, машина), право на керування яким я маю в установленому чинним законодавством порядку, із місця стоянки за адресою: _____________________.

Як з'ясувалося, мою машину було евакуйовано за порушення правил стоянки транспортних засобів на спеціально обладнаний майданчик за адресою: м. Київ, __________________. На місці цього майданчику, куди я прибув цього ж дня близько __.__ години і провів до __.__ години, мені так ніхто і не повідомив, яке адміністративне правопорушення я вчинив, протокол про вчинення адміністративного правопорушення складено не було, пояснень щодо допущеного порушення у мене не відбиралося, винним в адміністративному правопорушенні мене визнано не було.

Як вбачається зі змісту протоколу огляду та затримання транспортного засобу від __ ____________ 2009 року, затримання транспортного засобу було здійснено у зв'язку з порушенням мною вимог частини 2 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (надалі - КУпАП). Однак порушень частини 2 статті 122 КУпАП я не вчиняв. Порушення правил стоянки або зупинки, які нібито мені інкримінуються, є складом адміністративного правопорушення за частиною 1 або 3 статті 122 КУпАП, але аж ніяк не за частиною 2 статті 122 КУпАП.

Із затриманням транспортного засобу (його евакуацією) та вимогою оплатити послуги евакуації незгоден, вважаю їх незаконними виходячи з того, що:

Затримання транспортного засобу відповідно до частини 1 статті 265-2 КУпАП з підстав порушення статті 122 КУпАП не передбачено.

Мені до цього часу не повідомлено склад адміністративного правопорушення, яке я вчинив, не відібрано моїх пояснень, не кажучи вже про те, що до цього часу мене не визнано винуватим у встановленому чинним законодавством порядку у вчиненні цього адміністративного правопорушення.

Юридичні і фактичні підстави для евакуації (затримання) транспортного засобу відсутні.

Відповідно до пункту 2.12 Порядку, затвердженого наказом КМДА № 14/104 від 16.07.2008 року, транспортний засіб має бути повернуто його власнику або довіреній особі без оплати послуг евакуації у випадку відмови від оплати таких послуг з подальшим стягненням таких коштів у судовому порядку.

Роботи з евакуації свого транспортного засобу я не замовляв, відтак вимоги щодо їх оплати є безпідставними.

У присутності ________________, ______________________ я, керуючись статтею 41 Конституції України, статтею 260 КУпАП, пунктом 2.12 Порядку, затвердженого наказом КМДА № 14/104 від 16.07.2008 року, __ __________ 2009 року неодноразово звертався з усними та письмовими заявами до _______________ про повернення мені транспортного засобу. Однак у поверненні транспортного засобу з незрозумілих незаконних причин мені було відмовлено. Більше того, працівники майданчику _________________ відмовилися прийняти мою письмову заяву про повернення транспортного засобу.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтями 19, 41 Конституції України, статтями 7, 260, 265-2 КУпАП, пунктом 2.12 Порядку, затвердженого наказом КМДА № 14/104 від 16.07.2008 року, беручи до уваги те, що усі присутні на майданчику за адресою: ______________________, - працівники КП "Київтранспарксервіс" відмовилися повернути транспортний засіб без оплати послуг евакуації та/або зареєструвати мою письмову заяву про повернення транспортного засобу, беручи до уваги особисті заяви начальника КП "Київтранспарксервіс" Поліщук О. М. у засобах масової інформації, яка стверджувала, що КП "Київтранспарксервіс" повертає транспортні засоби їх власникам або законним володільцям без оплати на місці за послуги евакуації, прошу: повернути мені транспортний засіб _____________________ без оплати за послуги евакуації.

/ Петренко П. П.

ЕленаПрекрасная™[ППО№16]Дата: Четверг, 05.02.2009, 12:25 | Сообщение # 3
Рядовой
taranchik, спасибо вам за ценную информацию)

ЕкатеринаЧёрнаяДата: Четверг, 05.02.2009, 19:33 | Сообщение # 4
Лейтенант
Андрюша, спасибо за информацию) Тебе + в репутацию от меня)
МиколаМиколайович[ППО№14], как говорится, "Маємо, те що маємо!"
Надеюсь в третий раз Киевляни так не облажаются с этим "Чёрным Мером" И мы должны нашим жителям разьяснять, кто такой Черновецкий, и что гречка и тушонка-это не повод продаватся!!!

ЦАРАПОЧКАДата: Четверг, 05.02.2009, 20:06 | Сообщение # 5
Лейтенант
Нужно на метро ездить!!! biggrin

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025Создать бесплатный сайт с uCoz